.

Vrouwencirkels zijn een eeuwenoud gebruik waarbij vrouwen elkaar treffen rond volle maan om met elkaar te verbinden. Dit mooie ritueel zijn we met de jaren stilaan vergeten. 

We leven in een heel andere tijd. Het is niet meer zo evident om elkaar te ontmoeten, te vinden en dingen te delen. Juist wanneer je pas ouder bent geworden is het heel belangrijk om er niet alleen voor te staan, andere mama's te vinden waarmee je lief en leed kan delen. 

Met de Mama Cirkels willen we voor jonge mama's en hun baby's een veilige plek creeëren om gezellig samen te zijn en om de vreugde en zorgen van het ouderschap met elkaar te kunnen delen.

Tijdens dit samen zijn kunnen mama's een hulp zijn voor elkaar door het uitwisselen van ervaring en tips. Daarnaast worden de cirkels begeleid door twee perinatale counselors (Silvie & Karen) die beiden ook ervaren mama's zijn.

Er worden verschillende thema's aangesneden zoals slapen, nachtelijk ouderschap, voeden, emotionele behoeften van ouder en baby,... Maar er is zeker ook ruimte voor eigen inbreng. Niets is hier taboe

Daarnaast willen we ook tijd voorzien om even te ontspannen samen met je baby in de vorm yoga, massage en bewegingsspelletjes.

De groep draait om verbinding; met jezelf, met je kindje en met elkaar.

Er wordt een hapje en een drankje voorzien.

Wil je op de hoogte blijven van de bijeenkomsten en de thema's? Volg dan zeker onze Facebook en Instagram pagina


Praktisch

  • Eén keer per maand op dinsdag tussen 10 en 12 uur (zie data bij inschrijven)
  • Kostprijs: €50
  • Maximum 6 deelnemers
  • Locatie: Groepspraktijk Het Sleutelbloempje (Sint-Niklaasstraat 52, 2260 Westerlo)
  • Broers en/of zusjes die nog niet schoolgaand zijn ook welkom. 

Inschrijven

Wil jij ook graag contact met andere mama's? Wil je graag tijd maken voor jezelf en voor je kindje? Schrijf je dan nu in voor een Mama Cirkel


Op dinsdag 19 september kan je gratis deelnemen aan een Mama Cirkel door een samenwerking met de gemeente Westerlo. Inschrijven kan je via deze link

Eerstvolgende data:

  • 3 oktober 2023
  • 21 november 2023
  • 12 december 2023